Легендарната рок група „Фактор" възпламенява Летния театър

Легендарната българска рок група "Фактор" ще има откриващ концерт на своето национално турне, което стартира в навечерието на Деня на Съединението на България от културната ни столица - Пловдив, съобщиха  организаторите. След това групата поема към Бургас, Русе и София.

Заедно с легендите от "Фактор" на сцената на Летния театър в Пловдив на 5 септември от 19.45 часа ще се качат световнопризнатият потомствен пловдивски музикант, пианист и композитор на класическа, поп, рок и джаз музика - Стоиц Гъдев, и сензационната млада рок формация "Сутура бенд".

Присъстващите ще чуят емблематични Вазови стихове, написани в Пловдив и посветени на Съединението, в изпълнение на майстора на живото художествено слово - актьора-рецитатор Янко Лозанов, в съпровод на съвременни авторски музикални композиции.

Концертното рок турне на "Фактор" е първият мащабен сценичен проект на Фондация "Дух и вечност" и ознаменува началото на нейната дейност за съхранение и възвеличаване духовния код на България и блясъка на българския талант.

"Уверени сме, че древната земя на траките и сцената на хилядолетния Пловдив са мястото на този концерт", казват организаторите.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?