Следвайте ни

Легендарната рок група „Фактор" възпламенява Летния театър

viber icon

Легендарната българска рок група "Фактор" ще има откриващ концерт на своето национално турне, което стартира в навечерието на Деня на Съединението на България от културната ни столица - Пловдив, съобщиха  организаторите. След това групата поема към Бургас, Русе и София.

Заедно с легендите от "Фактор" на сцената на Летния театър в Пловдив на 5 септември от 19.45 часа ще се качат световнопризнатият потомствен пловдивски музикант, пианист и композитор на класическа, поп, рок и джаз музика - Стоиц Гъдев, и сензационната млада рок формация "Сутура бенд".

Присъстващите ще чуят емблематични Вазови стихове, написани в Пловдив и посветени на Съединението, в изпълнение на майстора на живото художествено слово - актьора-рецитатор Янко Лозанов, в съпровод на съвременни авторски музикални композиции.

Концертното рок турне на "Фактор" е първият мащабен сценичен проект на Фондация "Дух и вечност" и ознаменува началото на нейната дейност за съхранение и възвеличаване духовния код на България и блясъка на българския талант.

"Уверени сме, че древната земя на траките и сцената на хилядолетния Пловдив са мястото на този концерт", казват организаторите.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?