Следвайте ни

Ламбо няма да може да закрие "Сцена на кръстопът"

Прясно оперирания Стефан Данаилов, на когото лекарите в Бургас смениха тазобедрената става след падане в Приморско, ще отсъства от театралната сцена поне до началото на месец декември. Така, за съжаление на пловдивските си фенове, той няма да може да играе в пиесата "Актрисата", с която ще бъде закрит фестивала "Сцена на кръстопът".

След операцията Данаилов започва специално разработена програма за рехабилитация, която включва раздвижване, упражнения и водна гимнастика. Процедурите на Ламбо ще продължат поне 2 месеца, но именития актьор едва ли ще има възможност да се завърне веднага към театъра. Според прогнозата на лекарите, Стефан Данаилов ще може да е пълноценен едва след 4-5 месеца.

Заради инцидента с майор Деянов от „На всеки километър” десет представления на последния му спектакъл „Актрисата” бяха отменени.

Четири от представленията на спектакъла, в които Стефан Данаилов си партнира с Аня Пенчева, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов, Иван Панев и Павел Иванов, трябваше да бъдат във Варна, Търговище и Русе между 9 и 13 септември. С постановката „Актрисата" бе планувано да бъде закрит и международния театрален фестивал „Сцена на кръстопът” в Пловдив. През октомври и ноември бяха планирани и други 5 представления на театралната сцена в София.

Част от датите за представленията са пренасочени за края на октомври и началото на ноември, но е малко вероятно 76-годишния Ламбо да съумее да се възстанови напълно за толкова кратко време.

Коментари

Публикувай

Коментари (1)

Славчо от "НФСБ за Валери Симеонов"

25.08.2019 | 07:30
0 0

Е-е-е-е съсипа го тоя град Тотев!

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?