Култовите OPETH с концерт на Античния (ВИДЕО)

OPETH ще свирят в Пловдив на 19 септември 2015 (събота) в петото издание на музикалния форум Sounds of The Ages. Култовата шведска прогресив група-институция ще представи един много специален спектакъл в магическата атмосфера на Античния театър.

В основната част от шоуто OPETH ще свирят заедно с Оркестъра на Държавна опера Пловдив, отново под ръководството на диригента-звезда Левон Манукян. Концертът се организира от радио ТАНГРА МЕГА РОК и е част от поредицата в Античния театър в самия край на лятото:

12 септември - 2 CELLOS;
18 септември - APOCALYPTICA;
19 септември - OPETH с оркестър;
20 септември - ще бъде обявено утре!

БИЛЕТИ за концерта на OPETH с цена 40 лв (регулярни) и 65 лв (golden circle) вече се продават в системата на www.Eventim.bg. В деня на шоуто ще бъдат съответно 50 и 75 лв.

Утре – 11.06.2015 г., четвъртък, в 11:00 часа на специална пресконференция в Община Пловдив, ще бъде обявена още една сензационна група, която ще се представи на 20 септември.
След шумния успех на първото издание - Sounds of The Ages 2011 с невероятния спектакъл на ТАРЯ ТУРУНЕН и звездния барабанист МАЙК ТЕРАНА с Филхармонията, форумът се превърна в истинска традиция година по-късно с концертите на ФИШ и ANATHEMA. Последните заснеха своето историческо шоу и го издадоха на blu-ray и DVD, а през септември 2013 имахме възможност да гледаме и супергрупата ASIA.
Миналата година, британската институция PARADISE LOST също засне историческия си първи концерт с оркестър и привлече стотици фенове от цяла Европа.

Сега, 2CELLOS, APOCALYPTICA и OPETH са първите имена в най-грандиозното издание на Sounds of The Ages – на 12, 18 и 19 септември!

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?