Космически забивки“ и “G.I. Joe: Змийси очи“ довечера в лятно кино „Орфей“

Смешна вечер ни предлага днешната програма на Филмови нощи във Филипополис на лятно кино „Орфей“. Първи в програмата предлага много смях – новата версия на „Космически забивки: Нови легенди“. На екрана отново ще видим любимите Бъгс Бъни, Дафи Дък и другите „шантави рисунки“, които този път си партнират не с Майкъл Джордан – макар и един Майкъл Джордан да се появява на екрана.

Този път главен герой е Леброн Джеймс. Заедно с малкия си син Доминик, баскетболистът се озовава във виртуален капан, от който могат да се измъкнат само с ожесточен баскетболен сблъсък. Филмът е от 21:10.

Късната прожекция от 23:30 предлага много екшън. Един от филмите, вдъхновени от комикси, G.I. Joe е най-новият филм от изключително популярната поредица, който разказва историята на Змийски очи – един от най-известните и обичани от феновете герои, който е част от оригиналната линия играчки, послужила за вдъхновение за популярния франчайз, включващ комикси, видео игри, анимационни сериали и игрални филми.

Филмови нощи във Филипополис продължава с прожекции всеки ден до 31 юли. Билетите за филмите са на цена от 7 лева, с намаление за учащи и пенсионери – 6 лева. Те могат да се купят от касата на лятното кино „Орфей“ след 19:30 часа или от LUCKY Дом на киното всеки ден след 16 часа. Резервации и онлайн продажба се правят на сайта boxoffice.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?