Следвайте ни

Константин Константинов показва „Вибрации в склада“

viber icon

С най-новата си изложба „Вибрации в склада“ Константин Константинов преобразява артпространството на Тотал Спорт. Синът на Анастас Константинов провокира почитателите на изобразителното изкуство, поднасяйки им истинска магия от цветове и форми.

Официалното откриване на експозицията ще бъде на 14 ноември от 18:30 ч. в сградата на ул. „Екзарх Йосиф“ 13. Там пловдивчани и гости на града ще имат възможност да се насладят на 25-те  вдъхновяващи картини до края на годината.

„В изложбата съм подбрал част от творбите, които показах в експозицията „Вибрации“, която представих в немския град Триер. Освен тях съм включил и някои нови работи, както и такива, които са по-стари, но си заслужава да бъдат разгледани. Гостите ще могат да видят както мащабни платна с големина над два метра, така и средни и по-малки“, каза за „Марица“ Константинов.

Влагайки своята творческа енергия, даровитият художник ще п​окаже на публиката богато разнообразие от любими картини. Всеки дошъл ще може да си „открадне“ частица вдъхновение от изложбата и да улови вибрациите на красотата.

Пространството в тютюневия град е просторно, а шестметровите тавани позволяват на твореца да се разгърне. Сградата дава глътка въздух и на гостите, които свободно да се потопят в изкуството - пъстро, различно и интересно.

„Всяко едно от платната има своя душа и има какво да разкаже на хората и да ги впечатли“, допълни авторът. Картините, създадени с маслени бои в духа на неоекспресионизма, обещават да разтърсят и да оставят ярка следа в съзнанието на гостите. 

Габриела Лазарова

Габриела Лазарова

Редактор-репортер - екип "Култура"

Габриела Лазарова е завършила ЕГ „Иван Вазов“ с италиански език. В Италия завършва университет „Тор Вергата“ със специалност „Естетическо-научна журналистика“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?