Следвайте ни

Концерт за всички възрасти в Кукления театър

Театралният дует на режисьора Петър Тодоров и актрисата Десислава Минчева представя своя авторски проект ​- кукления спектакъл за всички възрасти „Концертът“.

Представлението ще се проведе на 5 септември от 19:00 ч. в залата на Държавния ​куклен ​театър. Спектакълът е част от официалната програма на Пловдив - Европейска столица на културата и е възхвала на българската народна песен - квартет от народни певици се подготвят за концерт.

Четири наглед обикновени жени, които в ежедневието са като всички други, стъпвайки на сцената, се превръщат в „различни“ човешки същества, които с гласовете и песните си се докосват до божественото и носят своето просветление за смисъла на човешкия живот. Творческият екип се допълва от признати в театралната сценография имена - Ханна Шварц (кукли и сценография) и Николина Костова-Богданова (костюми). 

Габриела Лазарова

Редактор

Габриела Лазарова е завършила ЕГ „Иван Вазов“ с италиански език. В Италия завършва университет „Тор Вергата“ със специалност „Естетическо-научна журналистика“.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?