Комедията "Уют" за финал на Филмовите нощи във Филипополис

След над 3 седмици всяка вечер кино купон под звездите дойде време и за финалната нощ. С извънредна прожекция екипът на Филмови нощи във Филипополис в своето 21-о издание кани пловдивчани на филма УЮТ. Комедията и първи опит на Камен Донев в пълнометражното кино развълнува духовете и привлече много зрители пред киноекраните.

С много смях под открито небе в типичния за Донев стил, със звезден каст – Захари Бахаров, Стефка Янорова, Валентин Танев и други, зрителите няма да останат безразлични.

С това българско заглавие се закрива и 21-ото издание на Филмови нощ във Филипополис в годината, в която Пловдив е Европейска столица на културата. Освен всички актуални кино хитове, през тази година отново под открито небе се насладихме на най-новите късометражни филми за планинарско и екстремно кино на BANFF Festival, а за втори пореден път предложихме и култови филмови класики – този път с „Гладиатор“, „Амадеус“ и „Черна котка, бял котарак“. Екипът очаква пловдивчани и в следващото лято за още много вълшебни кино преживявания под звездите с класически филми и нови заглавия, които да споделите с хората, които обичате.

Цените на билетите за кинопанорамата са 7/6 лв. Продават се на касите на лятно кино „Орфей“ /19.30-23.30ч/ и LUCKY Дом на киното /16.00-21.00 ч/, както и онлайн на boxoffice.bg.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
кинолюбител

кинолюбител

29.07.2019 | 18:33

Много съжалявам че не бях в Пловдив и не можах да гледам черния и белия котак.

Отговори
0 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?