Следвайте ни

Комедията "Секси пране" в театъра в месеца на любовта

Още три спектакъла ще радват зрителите през февруари, два ще веселят малчуганитеКомедията "Секси пране" ще открие програмата на драматично-кукления театър “Иван Димов” през февруари. Спектакълът е вторник. В него участие ще вземе дъщерята на Тодор Колев - Албена Колева. На сцената с нея ще излезе Димитър Бакалов, който е и режисьор на постановката.
Те ще влязат в ролите на Алис и Хенри, които решават да прекарат уикенд в луксозен спа хотел, за да съживят 25-годишния си брак. Двамата съпрузи споделят еротичните си фантазии и взаимни обвинения за брака си. Поднесена е на публиката една история от комичното към сериозното и обратно. Сюжетът описва детайли от кризата на средната възраст, за преоткриването на любовта и силата на брака.  

Столичният театър "Възраждане" ще гостува на Мелпомена на 12 февруари във връзка с годишнината от гибелта на Апостола. Пред хасковската публика ще бъде представен спектакълът  "Великденско вино" от Константин Илиев, носител на Аскеер 2017. За режисурата се е погрижила Весела Василева. Главната мъжка роля на поп Кръстьо е поверена на Свежен Младенов.

Комедия по Уди Алън "Любовните трепети на тарантулите" ще продължи празничното настроение на всички влюбени ден след Св. Валентин. В постановката ще играят чаровницата от “Домашен арест” Мая Бежанска и нейната колежка Параскева Джукелова.

Отново в хасковския театър ще се играе "Помощ!!! Не мога да плувам!" по Нийл Саймън и А. П. Чехов. Постановката е от Вальо Танев, който се и превъплъщава в един от героите. Компания на сцената му правят Георги  Кадурин, Мария Сапунджиева и Мариана Миланова. Тя ще се играе пред зрителите на 25 февруари.

За малките представители на обществото са подготвени две представения. Първото “Как се лекува лъвският страх” е на 11- и, а следващото “Кълбенцата на Баба Марта” ще се играе часове преди "Помощ!!! Не мога да плувам!".

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?