49
Следвайте ни

Коледна елха грейва на Лапидариума в Стария град

viber icon

По традиция празничният декември влиза в дните ни с настроение, оптимизъм и вяра в магията на доброто. За поредна година екипът на Общински институт „Старинен Пловдив” ви кани да споделите празника „Светлина и надежда в Стария град“. 

Той отново ще събере представители на различните етноси, приятели и партньори, за да запалят ЗАЕДНО светлините на живото коледно дърво, на площад „Атанас Кръстев” (Лапидариум). 

В тази хубава традиция през годините участват екипът на Общински институт "Старинен Пловдив", Сдружението на чехи, словаци и приятели в Пловдив, фондация "Пловдив 2019", община Пловдив, представители на арменската, руската, еврейската и турската общности в Пловдив. 

Очакваме ви тази вечер  (2-ри декември)  в 17:00 ч. на площад „Атанас Кръстев” (Лапидариум). 

Ето и програмата: 

02.12.2021, 17:00 ч. площад „Атанас Кръстев“ (Лапидариум) - Откриване на изложба „Старият град в четири сезона” на фотографа Димитра Лефтерова

16.12.2021, 16:00. ч. Балабанова къща - Откриване на изложба с творби на ученици от паралелките по изобразително изкуство на СУ „Св. св. Кирил и Методий” (по повод 50-тата годишнина от основаването на училището)

20.12.2021, 17:00 ч. Къща „Верен Стамболян“ - Коледна изложба и концерт на студенти от АМТИИ „Проф. Асен Диамандиев“ - Пловдив

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?