Кой каза на Джако, че ще живее само още 6 месеца

Отговорите и истината за Краля на попа - в бестселъра, който издава "Хермес"

"Предпочитам да умра. Свършено е с мен!"? Това са думи на Майкъл Джексън само седмица преди смъртта му. Какво го провокира да изрече тези съдбоносни слова? Какви са истинските причини за кончината на Краля на попа? Кои са най-ревностно пазените тайни от живота на музикалния гений? А каква е истината за последните години от живота на Майкъл Джексън?

Отговорите на тези и още много въпроси се откриват в книгата на разследващия журналист Иън Халпърин, който предрече смъртта на Джако - "Истината за последните години от живота на Майкъл Джексън". Сензационната книга, която преобръща представите за Краля на попа, издава ИК "Хермес" в навечерието на премиерата на новия филм за него "This is it".

На 24 декември 2008 г. световните медии публикуват скандалното изявление на разследващия журналист Иън Халпърин, че на Майкъл Джексън му остава половин година живот. Официалният говорител на звездата определя твърдението като "пълна измислица". Шест месеца и един ден по-късно светът е разтърсен от новината за смъртта на Краля.

Книгата е плод на петгодишни задълбочени проучвания и разговори с хора от обкръжението на Майкъл Джексън. Приятели и сътрудници описват трагичната картина на последните месеци от живота на звездата: неговото тежко здравословно състояние, задълбочаваща се емоционална криза, финансовите проблеми и натиска над Джако да приеме предложението за концертите в лондонската зала "О2 Арена".

В резултат на обстойните разследвания човекът, предсказал смъртта на Майкъл Джексън, заключава: Каквото и да покажат крайните резултати от аутопсията, онова, което уби Майкъл Джексън, беше алчността на приближените му. Той несъмнено беше дълбоко изтерзан и самотен човек.

Журналистът Иън Халпърин е роден в Монреал, Канада. Автор е на десет книги, седем от които се превръщат в бестселъри.

"Истината за последните години от живота на Майкъл Джексън" се превръща в тотален хит и оглавява класацията за бестселъри на "Ню Йорк Таймс". В България от издателство "Хермес" излиза на 6 ноември. Цената е 14,95 лв.

 

 

 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?