46

Клиничен психолог чете любовни стихове в "Тракарт"

С представянето на новите стихосбирки на два поети започва новият литературен проект „Паралелни поети” на Културен център „Тракарт” довечера в 18 часа. Тогава Веселин Веселинов ще чете от дебютната си стихосбирка „Кънтя като мълчание”. Авторът е доктор по клинична психология. 

Награждаван е в конкурси като „Лирични гласове”, „В полите на Витоша”, „Боян Пенев”, „Георги Черняков” и др. Публикува и в множество печатни и електронни литературни издания.

Освен него поетът-бард Татяна Йотова ще гостува с новото си лирическо издание "Преживелици. 30 стихотворения". 

Поетът-лекар и поетесата-бард представят творбите си с музикален съпровод. Премиерата на стихосбирката в София бе по същия начин през април тази година.

Входът за стилната литературна вечер е свободен.

Книгите са финансово подкрепени от Национален фонд "Култура", редактирани от изтъкнатата поетеса Роза Боянова и излезли от печат през 2022 г. Дело са на бургаски издателства: "Информа Принт" и "Либра Скорп".

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Росен е в грешка

Росен е в грешка

02.12.2022 | 04:10

“Поетът-лекар и поетесата-бард представят творбите си с музикален съпровод.” Клиничен психолог не е лекар. Той може да е доктор по клинична психология но НЕ Е ЛЕКАР. А може и да е завършил онлайн 6-месечен курс.

Отговори
1 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?