2374

"Керана и космонавтите" полетяха за ЧРД на Z-ROCK

Пловдивската банда готви още една изненада за феновете си - концерт на Plovdiv Stage Park

Пловдивската банда "Керана и космонавтите" влязоха в ролята на черешката на тортата по случай рождения ден на Z-ROCK. Рок радиото навърши 16 години и по този повод празнува заедно със своите слушатели в рамките на цял месец. 

През изминалата седмица подарък за рок феновете бяха пет акустични концерта на живо в студиото. Те бяха на групите "Odd Crew", "Caliberty", "Saint Electrics" и "Bloodrush". Най-достойни за сладък финал се оказаха именно Космонавтите от града под тепетата. Музикантите от най-търсената група в България за фестивали и участия изпълниха акустичен сет с някои от своите хитове, като изпълнението им се излъчваше на живо в социалните мрежи. 

"Керана и космонавтите" имат и още една изненада за феновете си в Пловдив. Тази вечер групата ще изнесе концерт на Plovdiv Stage Park. Събитието влиза в категория "специално", тъй като градът под тепетата трудно се врежда в претрупания график на свежарската банда. Керана и компания ще изпратят пловдивчани в космоса точно в 19 часа, а полетът ще продължи около 2 часа.  

"Слагаме сцена, слагаме осветление, слагаме големи, голееееми колони, слагаме и нас си и ви изнасяме покъртителен концерт, защото вкъщи си е най-сладко!", обещават музикантите и нямат търпение за срещата с пловдивските фенове.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?