Следвайте ни

Катето Евро и Сашо Кадиев разсмиват по френски в Дома на културата

viber icon

Хитовата комедия „Горката Франция“ гостува отново в Дома на културата "Борис Христов" довечера от 19 часа. Постановката събира блестящи актьорски изпълнения и безумно смешни моменти, смях до плач и рев от смях. 

Билетите са вече в продажба. Публиката ще види в главните роли Александър Дойнов, Катето Евро и нейния син Сашо Кадиев, както и Фахрадин Фахрадинов и Анелия Луцинова. Режисьор е Богдан Петканин.

Това е пореден изключително успешен сезон на постановката, която започва в една мъглива есенна парижка сутрин, под звуците на стар френски акордеон, шума на Сена и мириса на току-що изпечени кроасани и свиренето на спирачки на такси. Виктор Табуре, търговец от френския град Лимож, пристига в Париж да посети сина си Мишел в квартирата му, за да му съобщи, че майка му е избягала с чичо му в Алпите. Едничката надежда на господин Табуре е да получи разбиране от сина си. Но вместо това на Виктор му предстои да получи поредната изненада в живота си - новината, че синът му е хомосексуалист. А запознанството на Виктор с „приятелката” на Мишел - шармантния Жозе Пилет, прави този момент драматичен за героите и два пъти по-комичен за публиката.

Това е една комедия за сблъсъка на поколения, сексуална ориентация, ценности, идеали и любов. Любов в различните <210> форми и измерения.

Два часа смях и забава очакват зрителя по време на постановката, както и блестящата игра на любими актьори. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?