Следвайте ни

Карамазов и пловдивчанин обраха наградите на фотосалона СНИМКИ

viber icon

Известният пловдивски фотограф Минко Михайлов печели плакета за най-добър пловдивски автор в Международния фотосалон Пловдив, който се провежда за 8-а поредна година. Специалистът по макрофотография взима и Почетен диплом от Община Пловдив за негова фотография на Гребния канал.

Минко Михайлов по образовани е еколог, но вече 20 години обикаля екзотичните кътчета на света и ги превръща в незабравими кадри.

Фотография на Минко Михайлов

Известният актьор Владимир Карамазов взима плакета на Фотографското общество на Гърция за „Най-добре представилия се автор“. Той взима и 3 почетни ленти от 3 FIAP, с което е най-титулуваният фотограф на този салон.

Фотография от Владимир Карамазов

Международният фотосалон ще представи селекция на наградените си тази година фотографии на 31 юли от 13 часа в Цер Симеоновата градина. Тогава ще е и церемонията по награждаването на творбите. В изложба до фонтана на Деметра ще бъдат показани 98 автори от 31 страни. 

Международен фото салон Пловдив се провежда под патронажите на FIAP, HPS и НСФА. Той е подкрепен от Община Пловдив. 

Тази година в него са участвали 353 автора с общо 4851 фотографии от 46 държави в 6 раздела. Петчленно жури от двама чужденци и трима българи избра за финалната селекция 1177 фотографии на 263 участника от 42 държави. Изложбата ще бъде експонирана до 14 август. 

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?