"Капана" казва "не" на чалгата

„В Капана няма място за чалга. Няма и да има!”. Зад това послание се обединиха почти всички  обекти в квартала на творческите индустрии, след опетняването на усилията им миналата неделя, в която в емблематичната градска зона бе скандализирана от шумно попфолк парти на открито. Занаятчии, собственици на заведения и търговски обекти ЗАЕДНО решиха да отговорят на случилото СЕ на известния като „Широкото” площад преди няколко дни . Те твърдо заявяват, че в рамките на последните пет години Капана се превърна в символ на културното и градско развитие на Пловдив. И че там важат естетически правила, които  не трябва да бъдат пренебрегвани.

За да се извинят на посетителите си за случилото се миналата неделя, обектите в Капана поканиха Опера Пловдив за музикално събитие на същия площад - „Широкото”.

В неделя, точно в 20 ч., солистите Вера Гиргинова, Евгения Ралчева, Светлана Иванова и Август Методиев ще изпълнят класически арии на обичани опери и оперети. Ще ги подкрепи роялът на Ралица Ботева.

Капана кани всички в неделната вечер да се насладят на класическата музика и да заявят. Нека ЗАЕДНО да заявим, че има граници, които не трябва да се прекрачват.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

03.07.2020 | 18:22

Абе вие луди сте бе.С тези опери и оперети,оборотът ще ви е не-повече от 20 лв на вечер.Не казвам,че трябва да има чалга,но колко човека в Пловдив слушат опери.Не можахте ли да измислите нещо по-реално за слушане.Опера и бира,две пълни противоположности.Браво,открихте топлата вода.

Отговори
1 1
кочината асимилира нормалното

кочината асимилира нормалното

03.07.2020 | 17:01

проблемът са новите пловдивчани в града - селски тояги и дебили,,,това не може се противодейства

Отговори
1 0

Анкета

Ще има ли ротация на кабинета или отиваме на избори?