1553

Камен Донев поиска мъжки бой с шефа на Народния театър

Ако има нужда, ще му дам 2500 лева, няма да ги връща, обяви актьорът

E, това е мъжка приказка! Като в добрите, стари времена. Великият Камен Донев покани на юмручен бой директора на Народния театър Васил Василев, след като последният му заведе дело. 

Донев, който е външен за трупата, не остана настрана от екшъна. В поддържания от него фейсбук профил Shvargalo, актьорът и режисьор написа:

"За огромно съжаление цялата тази история не се развива по времето на СИРАНО ДЬО БЕРЖЕРАК, когато с радост бих предизвикал този човек на дуел с рапири или шпаги. Но все пак има една възможност той да защити честта си, ако тя е накърнена…. И това може да се осъществи на БОКСОВИЯ РИНГ - по правилата на класическия бокс, с професионално жури и рефер... Може да има и залози, приходите от които да постъпят за благородна кауза".

Той добавя, че е абсолютно сериозен и озаглавява своето обръщение към Васил Василев "АКО СИ МЪЖ". Камен Донев уточнява в поста си, че "ако господин Васил Василев има нужда от пари, мога да му дам 2500 лв. веднага, без да ми ги връща."

Искът, заведен от директора на Народния театър за обида, е на тази стойност. Василев се почувствал обиден от изказвания на Камен Донев пред Би Ти Ви на 18 февруари, където той нарече директора "мижитурка", "човечец" и го определи, че "не е читав човек". Васил Василев настоява Донев да бъде признат за виновен за обида и да му изплати 2500 лв. обезщетение за причинени неимуществени вреди.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Сън

Сън

23.03.2023 | 04:31

Ла.йно!!! Хареса им обществената хранилка няма пускане на кокала!!! Две гнусни лекета Камен и Сашо...

Отговори
2 1
това са избирателите

това са избирателите

22.03.2023 | 21:43

на жълто-паветния планктон. Претенции, претенции, арогантност и фундаментална простотия! Да не забравя и пристратеността към разни вещества в течно и прахообразно състояние.

Отговори
3 0
Жалко...

Жалко...

22.03.2023 | 21:12

За съжаление и истинското лице на Камен Донев стана публично достояние. Как никой от "феновете" на Морфов не взе отношение по позицията му спрямо Будинов, не ѝ даде оценка. Явно тези хора нямат проблеми с подобна открита и публично демонстрирана дискриминация, която неизвестно защо остава без санкция и от компетентните органи.

Отговори
3 0
Донев……донев

Донев……донев

22.03.2023 | 21:06

Потъна безвъзвратно!!Дебел си и грозен! А вече и тъ-п! Никой не вярва на алкохолната дружинка на Морфов!

Отговори
4 4
Падение

Падение

22.03.2023 | 20:00

Имах впечатление,че този актьор е интелигентен.Грешка.

Отговори
7 3
...

...

22.03.2023 | 19:35

Смешник

Отговори
8 2

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?