Следвайте ни

Камен Донев изнася супер смешни лекции през март в Драмата

Постановките са на 5 и 9 март в Драматичния театър

viber icon

Ако искате да се скъсате от смях, заповядайте на 5 март в Драматичен театър Пловдив на „Лекция № 1 за народното творчество“. Камен Донев ще представи за пореден път спектакъл изпълнен с песни, танци, импровизации и примери от живота. Авторът казва, че Народното творчество е творчество, което се създава от народа. Толкоз. То се ражда основно по селата, тоест извън града. Но и това, което се ражда в града, пак може да се каже, че е народно творчество, защото хората в града обикновено са от селата. 

Спектакълът е изигран над 500 пъти и се е превърнал в запазена марка на комедията. През годините Камен Донев е взривявал от смях не само българската, но и чуждестранната публика. А репликите от представлението се разнасят от уста на уста сред малки и големи. 

Но това не е всичко, на 9-и март лекциите продължават и този път са напълно задължителни за всички желаещи да получат болки в корема от смях. Донев е подготвил за пловдивската публика „Лекция № 2 за всеобщата просвета“. На сцената актьорът няма да бъде сам, компания ще му правят неговите ненадминати смешки и уроци, гъвкавост на ума, таланта и физическия потенциал.

И двете постановки са от 19 часа, а мястото е Драматичен театър Пловдив 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?