71

Камен Донев готви нов спектакъл специално за Драмата СНИМКИ

Феноменалният Камен Донев пристига под тепетата с чисто нов проект. Официално стартираха репетициите на най-новия му авторски спектакъл  - "С най-голямо уважение!". Това споделиха от екипа на Драматичен театър – Пловдив. От Драмата допълват, че представлението се готви специално за трупата на театъра.

Автор и режисьор на спектакъла е Камен Донев, за сценографията и костюмите той се доверява на Ивайло Николов, а музикалната картина на представлението рисуват заедно Людмил Стойнев и Донев.

На сцената, заедно с култовия режисьор ще видим големи имена като Ивана Папазова, Елена Кабасакалова, Мариана Йотова, Патриция Пъндева, Радина Думанян, Ивана Крумова, Стоян Сърданов, Ивайло Христов, Алексей Кожухаров, Венелин Методиев, Красимир Василев и Димитър Банчев.

Към екипа на Донев се присъединява и дъщерята на легендарния Тодор Колев - Албена Колева, която пловдивската публика вече добре познава от представленията “Уют” и „Мартин, Данчо и майка им“. Ще може да видите и младите актриси Паола Маравиля и Катрин Гачева, които бяха избрани от кастинга, който се проведе в театъра през октомври месец.

Премиерата на "С най-голямо уважение!" ще бъде на 8-ми май в Голяма зала на Драматичен театър – Пловдив.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?