Следвайте ни

Йога в книжарница

viber icon

Книжарница Хеликон Пловдив-Център ще бъде арена за йога-нидра - гимнастиката на съня, която връща баланса на енергиите. В магазина за книги Любомир Розенщайн ще представи книгата си "Планетата на щастието" - думи за медитация. Премиерата е на 21 май от 18 ч.
"Планетата на щастието: думи за медитация" е книга за вътрешната сила и нейния източник дълбоко във всеки от нас. Розенщайн възражда магическата, позната от древността сила на думите да променят психичните състояния и да водят към спокойствие, равновесие, светлина и увереност, така необходими ни днес.
Затворете за миг очи. Кажете добро утро и на най-сърдитата, и на най-обидената, и на най- тъжната част от себе си. Често скрити някъде много дълбоко, за тях е трудно да видят изгрева, но утро, добрО утро, добро утро толкова пъти, колкото е нужно, за да стигне до тях през всичките. Сега вие можете да им помогнете. Кажете им добро и не забравяйте да се усмихвате, защото това е знакът, който без никакво съмнение всички разбират... Опитайте тази сутрин и вие: бъдете с розовите очила на душата.", казва авторът.
"Планетата на щастието: думи за медитация" е книга за хоризонтите, скрити в нас, които чакат да станем откриватели. Но трябва да насочим поглед към тях.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?