Йога в книжарница

Книжарница Хеликон Пловдив-Център ще бъде арена за йога-нидра - гимнастиката на съня, която връща баланса на енергиите. В магазина за книги Любомир Розенщайн ще представи книгата си "Планетата на щастието" - думи за медитация. Премиерата е на 21 май от 18 ч.
"Планетата на щастието: думи за медитация" е книга за вътрешната сила и нейния източник дълбоко във всеки от нас. Розенщайн възражда магическата, позната от древността сила на думите да променят психичните състояния и да водят към спокойствие, равновесие, светлина и увереност, така необходими ни днес.
Затворете за миг очи. Кажете добро утро и на най-сърдитата, и на най-обидената, и на най- тъжната част от себе си. Често скрити някъде много дълбоко, за тях е трудно да видят изгрева, но утро, добрО утро, добро утро толкова пъти, колкото е нужно, за да стигне до тях през всичките. Сега вие можете да им помогнете. Кажете им добро и не забравяйте да се усмихвате, защото това е знакът, който без никакво съмнение всички разбират... Опитайте тази сутрин и вие: бъдете с розовите очила на душата.", казва авторът.
"Планетата на щастието: думи за медитация" е книга за хоризонтите, скрити в нас, които чакат да станем откриватели. Но трябва да насочим поглед към тях.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какво очаквате от кабинета „Денков-Габриел”