1553
Следвайте ни

Изненада, шеф на "Нова телевизия" издаде поезия

viber icon

Известната журналистка Ива Стоянова издаде своя стихосбирка. Сборникът носи името „Благодаря!“ и вече е в търговската мрежа. 

„Пиша от дете, обожавам поезията и се надявам това, което споделям със сърцето си да докосва и вълнува. Вярвам, че човек трябва да бъде благодарен и затова заглавието на книгата е едно от моите стихотворения -  Благодаря! “, каза Ива Стоянова. 

Стиховете в книгата са свързани с моменти и емоции, които са познати на всеки човек - любов, вина, предателство, щастие, болка, успех. Авторката казва, че книгата всъщност е нейната поезия за живота и се надява всеки читател да открие себе си и свои преживявания в нея.

„Надявам се стиховете ми да дадат споделеност, опора и вдъхновение на онези, които ги прочетат“, допълва Стоянова. 

В началото на годината Ива Стоянова издаде друго луксозно лимитирано издание със заглавието “Обичам те”. То беше посветено на съпруга й по повод 50-годишният му юбилей. 

„Тази първа моя книга беше само за семейството и приятелите ми. Не беше предназначена за продажба, но пожъна голям успех и това ми даде кураж да споделя стиховете си с по-широка аудитория. Така се появи и новата ми стихосбирка“,  разказа Ива Стоянова. 

Срещи с авторката за автограф и лично представяне на книгата „Благодаря!“ в София ще започнат през празничния месец декември в книжарници Сиела, които са ексклузивен разпространител на книгата, и ще продължат в цялата страна в началото на следващата година.

За авторката:

Кариерата на Ива Стоянова е свързана повече от 25 години с журналистиката. Тя беше управител на „Нова броудкастинг груп“. Преди това програмен директор на Канал 3, изпълнителен продуцент „Публицистика“ на ТВ7, водеща и продуцент на редица публицистични предавания, автор на документални филми, портрети, интервюта. От няколко месеца тя е отдадена на писането. Освен сборниците с поезия тя подготвя и първия си роман, който ще бъде издаден следващата година.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?