Изненада! Маги Джанаварова и Веселин Плачков са влюбени, забиват як рок

Ще се изненадате колко добре може да звучи рок в изпълнение на познатата ни певица Маги Джанаварова и... Веселин Плачков. Да, актьорът, изиграл Васил Левски.

Песента “ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО” е шестата песен от проекта “Пеещи артисти”, чийто продуцент и мозък е Игор Марковски, голям приятел на Пловдив и пловдивската култура.

Премиера на песента: 06.12.2020, 06:06ч (https://www.youtube.com/watch?v=j_eOmv20CGw) и в БНР, bg Radio и др. в същия ден.

Това е историята за една двойка, която работи в прочут ресторант и която търси пътища към себе си. Това е и първата песен от проекта с подчертано “твърд” характер. А в клипа ще откриете и една винилова плоча - разберете защо…

Но това е историята на клипа, а ето и историята на песента:

Първоначално песента беше написана за едно талантливо 9-годишно дете. Казва се Анжелина Денчева.

Тя вече имаше участия и награди от много конкурси и фестивали. Харесваше ѝ да пее и рок-парчета, дори пя на един от концертите на Ахат - изпълни “Черната овца" заедно със Звезди. За нашия проект текста написа Явор Кирин, сътворил и някои от текстовете на Лили Иванова.

Анжелина започна да учи и оперно пеене, участва в спектакли на Музикалния театър и операта. В един момент реши, че не иска да се отклонява от класиката. Тогава майка ѝ предложи да запишем песента с друг изпълнител. Каза, че е много хубава и хората трябва да я чуят. Светослав Лобошки веднага се свързва с екипа на “Пеещи артисти” и я предлага. 

Изборът на Маги Джанаварова за тази песен е предложение на Димитър Маринов - нашият актьор в Холивуд. Веселин Плачков пък приема да участва в този дует, за да покаже (и докаже) на своята съпруга - певицата Мариана Попова - че и той може да пее.
Както се казва - Всяко зло за добро!

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Възмутен

Възмутен

04.12.2020 | 22:07

Не искам да го виждат очите ми тоя Плачков, окипази Апостола на свободата ни с играта в ролята си. Изопачиха и залавянето на Левски - заловиха го докато си хапваше в някаква кръчма - пълни глупости! Едва ли има българин, който не е учил за Левски, или пък ако не, значи не е българин. Този филм трябва да го унищожат и да направят нов достоен филм!

Отговори
8 1

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?