Следвайте ни

Измислиха нов сценарии за вечния коледен хит „Сам вкъщи“

viber icon

„Сам вкъщи“ безспорно е най-масово промотираният филм за Коледа от години. Кинолентата направи хлапето Маколи Кълкин суперзвезда, а успехът предизвика продуцентите да направят няколко продължения както с него, така и с други деца актьори, след като той порасна.

В тон с доброто празнично настроение, къде на шега, къде наистина, американецът Кевин Зак измисли сюжет за нова серия на филма, която сподели в Twitter. Идеята му е харесана и одобрена от над 73 000 души. 

За да е в тон с времето сюжетът се случва в наши дни, когато Кевин вече не е дете, а 40-годишен мъж, на колкото е Маколи в момента. В сценария Кевин е женен за мъж на име Дерек и работи като заместник-творчески директор на концертния комплекс „Carnegie Hall“ в Ню Йорк. 

Предполагаме, че идеята да има съпруг, а не съпруга, е в тон с новите стандарти на Холивуд в продукциите да има участват процент хетеросексуални или хора с различна от бялата раса. 

Двамата отиват да прекарат Коледа с майката на Кевин в Чикаго – Кейт Макалистър, след което да ѝ помогнат да напусне къщата, защото вече е вдовица. Какво ще е „Сам вкъщи“ без двамата бандити Марв и Хари! След като са излежали времето си в затвора, те са погълнати от идеята за отмъщение. Отвличат майката, а когато главните герои пристигат в къщата заварват бележка – „Майка ти е при нас“. 

Следват множество приключения в които двамата мъже се опитват да спасят похитената, като този път те попадат в клопките и скритите капани на престъпниците. 

Нататък сюжетът става все по-шантав, а ако някой холивудски продуцент реши да го екранизира, ще предизвика едновременно смущение и голяма доза смях. 

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?