Следвайте ни

Изгряваща пловдивска звезда пее с Веселин Маринов

viber icon

12-годишната Ивайла Терзиева ще излезе на сцената с Веселин Маринов на концерта му в Пловдив утре вечер. Талантливата певица на Арт Войс Център с ръководител Руми Иванова е поканена специално от барда да изпее избрана от нея песен на спектакъла в Дома на културата „Борис Христов“. 

Ивайла заслужи тази чест след като преди месец спечели Гран При на фестивала „Полските щурчета“, който се провежда в Полски Тръмбеж – родният град на Веселин Маринов. Конкурсът събра деца от най-изявените вокални школи в цялата страна и се счита за един от най-престижните в страната. 

През тази година Ивайла нашумя и с отличното си представяне в проекта „Нова звезда“ на Слави Трифонов. С изпълненията си тя спечели симпатиите и на публиката, и на музикантите от Ку-ку бенд. 

Веселин Маринов по традиция кани на концертите си по един млад талант от съответния град, който представя пред местната публика.  В Пловдив той много държал Ивайла да се включи в неговия рецитал.  

Руслан Йорданов

Руслан Йорданов

Журналист - екип "Култура"

Руслан Йорданов е културен и политически репортер. Магистър по журналистика от СУ „Св. Кл. Охридски“. Носител на награди за журналистика „Черноризец Храбър“ (2010 г.) и „Пловдив“ (2017 г.).   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?