2374

Иво Иванов представя "Хроника на болката"

Първата среща от поредицата „Успешните“ ще започне довечера в 19 часа в клуб „Fargo”. Събитието ще запознае младите хора с изтъкнати професионалисти от различни сфери като спорт, кино, театър, литература, журналистика.

Първият гост е Иво Иванов - любимецът на голяма част почитатели на българската литература автор на сборника разкази „Кривата на щастието“. Той ще представи и новата си книга „Хроника на болката“. 

В кариерата си Иванов пише за различни медии, като разказите му са специфични и от най-разпознаваемите за публиката. През 2014 г. издателство Вакон издава книгата му “Кривата на щастието”, с която става един от най-четените и обичани български автори. 

Експерименталният му стил е донякъде повлиян от гонзо журналистиката на Хънтър Томпсън, но има свое собствено, уникално звучене. 

Това е първото събитие от поредицата „Успешните“. Екипът на проекта е решил да направи срещи със седем души.

Поредицата е подкрепена от Община Пловдив. До края на годината поредицата събития „Успешни“ ще ви запознае с други седем вдъхновяващи имена. Проектът се осъществява с подкрепата на община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2022 година. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?