Следвайте ни

Иво Димчев зад Бакалова: Този режисьор се самозадоволява интелектуално

viber icon

Откровенията на режисьора Иван Добчев, учител на Мария Бакалова в НАТФИЗ, отприщиха порой в защита на актрисата. Преподавателят даде първо интервю в "Марица", а после е в други медии, в които използва доста сочни думи за новата звезда на киното. Прочети ТУК оригинала.

  Ето какво написа прочутият музикант и актьор Иво Димчев:

„Два пъти съм отказвал на Добчев предложения за главни роли в негови спектакли. Първият път в Народния театър дори отидох на две репетиции.

И двата пъти щях да се задуша от абсолютно нефункционалното интелектуално самозадоволяване на режисьора, което отнемаше 90 % от репетицията. И не можех да проумея как някакви супер яки и опитни актьори търпяха това напънато егоцентрично безсмислие.

Вторият път беше за Достоевски в Сфумато. Аз боготворя Достоевски и нямаше как да си причиня това. Престъпление е да губиш времето на актьорите с комплексите си и напълно криворазбрана идея за "водене" и после да ги гледаме милите как "сами се спасяват" по премиерите. Някои от тях, обаче наистина успяват да се спасят. Мария е перфектния пример! Обожавам това, което и се случва!“, написа изпълнителят на „Баница“ във Фейсбук.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Преподавател

Преподавател

28.02.2021 | 12:26

Балканският мачизъм-блестящо защитен в бай ганьовски вариант в поведението на нашенския "висок интелектуалец", режисьор и педагог Иван Добчев.

Отговори
0 0
USA

USA

18.02.2021 | 23:46

Един се самозадоволява интелектуално други - чалгарски а Марийка проституира. Това е положението с Иванчовците

Отговори
2 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай