Следвайте ни

Шокираха Ивана Папазова на сцената в "Съблечи се!"

viber icon

Изненадващ приз получи пловдивската актриса Ивана Папазова на сцената на Лятно кино „Орфей“. В сряда вечерта, след почти четиримесечна пауза заради мерките срещу коронавируса, трупата на Драматичен театър Пловдив излезе отново на сцена.

Пред публика от около 200 зрители Папазова и колегите й Алексей Кожухаров, Радина Думанян, Троян Гогов,  Ивайло Христов и Венелин Методиев се вживяха в „лудницата“ на двучасовия спектакъл „Съблечи се!“.

В комедията по пиесата "Какво видя икономът" на Джо Ортън Ивана Папазова играе ролята на пияна съпруга нимфоманка, която освен забежките по други мъже копнее да се отърве от собствения си съпруг психиатър.  

Самата актриса призна ден преди представлението във фейсбук, че вълнението да излезеш отново на сцената, при това на живо пред публика, е огромно.

Най-голямата изненада на вечерта под открито небе обаче дойде след края на постановката и продължителните аплодисменти. Тъкмо публиката започна да си тръгва, микрофона взе организаторката на Групата на театралните пилигрими Антоанета-Мария Стоянова, която обяви поредния носител на техния приз - статуетката „Фен“.

„Това е една актриса, която всеки път, когато излезе на сцената, изглежда по коренно различен начин и трудно можеш да разбереш, че това е един и същи човек“, каза Стоянова. Тъй като на сцената имаше само две дами, Ивана и Радина започнаха да се споглеждат въпросително. В крайна сметка се оказа, че носителят на приза е именно Ивана Папазова, която остана като гръмната в първите мигове на сцената.

След това благодари на пилигримите, зрителите и почитателите си и си направи фотосесия на изпразнената вече сцена.

 

Костадин Аршинков

Костадин Аршинков

Зам. главен редактор

Костадин Аршинков е завършил Руска и Българска филология. Бил е репортер в „Пловдивски новини“, завеждащ екип „Кореспонденти“ в „Стандарт“ и зам. гл. редактор в „Новият глас“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?