46

Италианската комедия "Никога не е късно за любов" гледаме на КЕФФ довечера

Романтична комедия от Италия предлага програма на Комедийния европейски филмов фестивал в неделя вечер. В програмата днес от 18:30 предстои „Никога не е късно за любов“. 

Италианската комедия с режисьор Джани Ди Грегорио, който играе и в главната роля ни среща с Астолфо. Той е пенсиониран професор, който се мести на усамотение  в порутен дворец, част от семейното наследство. Астолфо се сприятелява със ситник, пенсиониран готвач и млад майстор, докато не се появява Стефания. Тя е очарователна, щедра и тогава Астолфо решава да направи смела стъпка в живота си.

Комедийният европейски филмов фестивал ще се продължи до 8 октомври, след което ще има и допълнителна програма. Билетите са в продажба на касите на LUCKY Дом на киното – всеки делничен ден след 16:00 часа и в почивните дни от 10:30 до 21 часа, както и онлайн на kinolucky.com. Те са на цена от 10 лева, за учащи и пенсионери – по 8 лева, а карта за 5 прожекции струва 45 лева. На сайта kinolucky.com може да се види и пълната програма на КЕФФ. Фестивалът се провежда с подкрепата на Националния филмов център.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?