71
Следвайте ни

Интерактивна КАРТА показва всички места за културни събития в Пловдив

viber icon

Отдел „Култура, археология и културно наследство“ към общината създаде интерактивна карта на всички локации за фестивали, концерти и изложби в Пловдив. Тя може да бъде разгледана на началната страница на общината, както и на адрес https://bit.ly/plovdivculture. 

Интерактивната карта е създадена от арх. Нина Толева-Новак, която е главен експерт в отдела. В нея са описани зали, музеи, галерии, театри, места на открито, където може да се провеждат всякакви събития. 

За всяка локация е дадена подробна информация като адрес, капацитет, подходящо за какъв тип прояви, дали е на открито, на закрито, дали има помощни помещения, друга допълнителна техническа информация. Има и телефони за свръзка и съответния електронен адрес или сайт.

Местата за култура са указани в различен цвят, както следва - в червено са тези на закрито, в жълто са тези към читалища, а в зелено - на открито.

Има и QR код, който може да се прилага към печатни материали за достъп към картата. Интерактивната карта ще се обновява периодично, обогатява се с нова информация. 

 

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?