2374

Intelligent Music Project с Рони Ромеро с мощно шоу на Античния

Супербандата на д-р Милен Врабевски "Intelligent Music Project" и мощният вокал Рони Ромеро ще представят своя нов албум в Античния театър на Пловдив от 19.30 ч. тази вечер. Неслучайно лятното турне на българските участници на Евровизия 2022 стартира именно в града под тепетата, където публиката е доказала, че рокът е безсмъртен. "Intelligent Music Project" ще излязат на сцената в състав: Рони Ромеро, Стоян Янкулов - Стунджи, Славин Славчев, Бисер Иванов, Иво Стефанов, Боби Косатката, Самуел Ефтимов, Лина Никол и Димитър Сираков. Шоуто е гарантирано, особено когато говорим за този отбор от музикални професионалисти. Публиката ще чуе песни от новия албум "Unconditioned", разбира се, и парчета от предните, които са любими на всеки почитател на качествената музика. Организаторите са приготвили и приятна изненада за феновете - като част от песента „New hero“ към нас на сцената ще се включи детски хор.

„Пловдив е необикновен град. Нужна е само една разходка тук, за да разбереш, че това място е различно. А чувството да излезеш на сцената на Античния театър е магично. Всеки път когато свирим там с Intelligent Music Project, е празник за нас и нямаме търпение отново да го направим. Публиката тук винаги успява да ни изненада със своята положителна емоция. Определено има особена химия между нас“, разказва за Пловдив с типичната си усмивка и уважителност вокалистът на Rainbow и българската група "Intelligent Music Project" Рони Ромеро. 

Преди по-малко от три месеца Intelligent Music Project и Рони Ромеро представиха България на Евровизия и въпреки че не се класираха за финала, никой не оспори, че тяхното изпълнение беше едно от най-атрактивните в рамките на тазгодишното издание на конкурса.

Още за събитията в Пловдив и региона - в най-добрия културен гид https://spravochnik.marica.bg/

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Пловдив

Пловдив

21.08.2022 | 18:51

Наркомани.

Отговори
0 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?