Импресиите на един блогър с 10 000 фенове

Община Пазарджик и Художествена галерия „Станислав Доспевски“ организират творческа среща с Илия Михайлов. В рамките на инициативата ще бъде представена първата авторска книга на пазарджишкия блогър, който е и учител по история в СУ „Георги Брегов“. Той е известен на пазарджишката общественост с изключителната си активност в социалните мрежи, както и със собствения си блог, който към момента се радва на над 10 хиляди последователи.  

Книгата със заглавие „Побързай“ ще бъде представена от писателя Георги Спасов. Тя включва 44 импресии, бележки и кратки разкази. Илюстрациите към изданието са на ученичката Катрин Малинова. Момичето е ученичка в художествена паралелка в СУ „Георги Брегов“ и е сред талантите на Пазарджик - с десетки национални отличия от художествени форуми, проведени през последните години в цялата страна. Като съпътстваща проява младата художничка ще представи и своята първа самостоятелна изложба.  

Издаването на първата авторска книга на Илия Михайлов се реализира с финансовата подкрепа на община Пазарджик.  

Представянето ще се състои на 22 март, четвъртък, от 18.00 ч. в залата на Художествена галерия „Станислав Доспевски“, гр. Пазарджик.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?