Следвайте ни

Хазарта открива Икарите, посмъртна награда за Лолова

viber icon

Ицо Хазарта и балет "Нова" ще открият церемонията по връчването на наградите "Икар". Водещ ще бъде актьорът Александър Кадиев, съобщиха от Съюза на артистите в България, който през 2021 г. отбелязва един век от своето създаване.

Тази година събитието ще се състои с публика в залата, но при допустимите 50 % от местата, което ограничава възможността на организаторите за продажба на билети.

На предстоящото връчване Васко Василев ще изпълни специално създадена за повода композиция. Цигуларят ще излезе на сцена за първи път заедно с младата певица Керана.

Официалната церемония по връчването на 47-ите награди "Икар" ще се състои на 11 май в Народния театър. Номинациите бяха обявени на 27 март. Близо 50 творци ще се борят за отличието в различните категории.

Татяна Лолова ще получи посмъртно "Икар" за цялостно творчество.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Пиры Валтасара, или НОЧЬ со Сталиным

Пиры Валтасара, или НОЧЬ со Сталиным

09.05.2021 | 22:25

КАКТО ВИ ОБЕЩАХ, ЩЕ ВИ ПОКАЖА, КЪДЕ ЗИМУВАТ РАЦИТЕ.

Отговори
0 0
АСЕН ИЛИЕВ

АСЕН ИЛИЕВ

09.05.2021 | 22:19

ГРАЖДАНИНА ШАРИКОВ, ЩЕ СИ СТАНЕ ШАРИК И ЩЕ ДЖАФКА ВЕСЕЛО ;)

Отговори
0 0
АСЕН ИЛИЕВ

АСЕН ИЛИЕВ

09.05.2021 | 22:15

ВСИЧКО ЗАПОЧНА ОТ БАЛКАНИТЕ И НЕ СЛУЧАЙНО КРАЯ ЗАПОЧВА ПАК ОТ ТУК :) ПО СПИСЪК. булгани, хазари, американски untermenschen, английските, норвежкиТЕ, канадски освен туземците, гърци, еЙвреи, италианци, швабските от швейцария и южна германия, колхозната с виня, германските с вине, арменци, азери, шведи, хървати, французи, украинци, казахския бо, поляци, латвийци.

Отговори
0 0
АСЕН ИЛИЕВ

АСЕН ИЛИЕВ

09.05.2021 | 22:11

МОЖЕ БИ ЗАТОВА И НЯМА ЗЛАТЕН ОРФЕЙ, МЕЛОДИЯ НА ГОДИНАТА... , А ИМА ПАНЕЛИ, АНТИЛОПИ, ИГРИ НА ВОЛЯТА, ЕТС. :) НЕ МИСЛЯ ЧЕ В КОШАРИТЕ МИСЛЯТ ЗА ОРФЕЙ И ЕВРИДИКА :)

Отговори
0 0
АСЕН ИЛИЕВ

АСЕН ИЛИЕВ

09.05.2021 | 22:09

САМО МИ СЕ СТРУВА ИЛИ ВСЕ ПОВЕЧЕ СЪЗНАНИЕТО ВИ ГАСНЕ И СЕ ЗАВРЪЩАТЕ ОБРАТНО ПРИ ЖИ ВОТНИТЕ ;)

Отговори
0 0
АСЕН ИЛИЕВ

АСЕН ИЛИЕВ

09.05.2021 | 22:06

РАЧКОВ, ПО ВРЕМЕ НА РЕЖИМА НАИСТИНА НЯМАШЕ БАНАНИ, НО ИМАШЕ ШПЕКОВ САЛАМ, СЕРВИЛАТ, КАШКАВАЛ, СИРЕНЕ И ТО НЕ ОТ ПАЛМА :) А БАНАНИТЕ СА ОСНОВНАТА ХРАНА НА МАЙ МУНИТЕ. :) МОЖЕ БИ НЕ Е СЛУЧАЙНО, ЧЕ СЕГА ИМАТЕ, КОЛКОТО ИСКАТЕ БАНАНИ. РАЗБИРА СЕ ТИ И ТАКИВА КАТО ТЕБ, КОИТО ЗА ПАНИЧКА СТЕ СЕ ПРОДАЛИ ДА РЕКЛАМИРАТЕ КАПИТАЛИЗМА НА СВИ НЕТЕ, НАДАЛИ ЩЕ МЕ РАЗБЕРЕТЕ :)

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?