71

Гръндж легендата Chris Cornell оживява в Пловдив

Гръндж носталгия ще превземе Пловдив в събота. Музикантите oт "Der Hunds" ще размажат феновете си и ще припомнят за един от най-отличаващите се и обичани изпълнители в гръндж и алтърнатив музиката - Chris Cornell с лайв трибют. Музикалното събитие е от 21 часа на 21 май в бар "Download" в града под тепетата. 

Непрежалимият от феновете си вокалист на "Audioslave" и "Soundgarden" оставя отпечатък не само върху целия музикален свят, но и върху много български артисти, включително алтернативните рок герои от "Der Hunds". Фронтменът на бандата Боби Мудолов споделя, че Пловдив е градът, в който той за първи и последен път успява да види Chris Cornell на живо и да се докосне до магическото преживяване, което е концертът му в Античния театър под леещия се дъжд, „точно като в Сиатъл!“. “Едва ли можете да си представите как се чувствах, когато две години по-късно, на същата сцена - стоях аз, изпълнявайки неговата песен You Know My Name под съпровода на Софийската филхармония,” разказва вокалистът. 

Der Hunds ще споделят с публиката си своите спомени и музикални преживявания и емоции на две събития  - в Пловдив и София. На живо ще прозвучат "Black Hole Sun", "Spoonman", "Say Hello to Heaven", "Like a Stone", "Hunger Strike" и още много от Soundgarden, Audioslave, Temple of Тhe Dog и соловите песни на Chris Cornell.

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?