Следвайте ни

„Грамофонът" на Виктор Калев ни забавлява на 17 август

viber icon

Античният театър ще приюти във вторник авторския концерт-спектакъл на Виктор Калев. "Грамофонът" е пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в което зрителят ще стане съпричастен с една сбъдната мечта. Спектакълът е изграден върху лични истории на актьора и популярни песни на български изпълнители. Един грамофон, един актьор, един свят.

Сред песните, които неповторимият имитатор ще изпълни, са класики на Лили Иванова, Богдана Карадочева, дует “Ритон” и “Тоника”. Тях обаче той ще имитира в типичните за изпълнителите тембър и тонове. Сценарият е дело на Ваня Щерева, която описва в спектакъла разкази на Калев. В шоуто има специална концепция за начина, по който изглежда сцената, а всички присъстващи на нея са облечени в сходни костюми. Гвоздеят в програмата пък е краят, в който Виктор Калев рецитира специално написани за спектакъла стихове от Ивайло Вълчев.

"Грамофонът" е игран многократно под тепетата, но винаги билетите се разпродават толкова бързо, за колкото преминава любимо парче на плочата. Това е и причината той да идва отново и отново и да не спира да радва публиката. Самият Виктор Калев заявява, че ще бъде себе си в това представление, но едновременно с това се превъплъщава в около 30 различни роли натурално - без грим и перуки, само с актьорска игра.

Представлението започва точно в 21:00 часа на 17 август (вторник). Билети може да закупите от билетния център на Главната или от касите на Дома на културата "Борис Христов".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?