46

Графа устрои вълшебно акустично парти с публиката в Пловдив СНИМКИ

Парти с китара наживо сред пубиката в Пловдив си устрои в неделя вечерта Влади Ампов – Графа. Това стана в края на изумителния акустичен концерт, който изнесе изпълнителят в комплекс С.И.Л.А.

Влади слезе от сцената заедно с китарата си, а стойката с микрофона постави направо между редовете, и запя „Давам всичко за теб“. Публиката пък го обгради със светнати фенерчена на телефоните и пя като в транс заедно с него любимото си парче.

Концертът започна с леко закъснение заради проблем с озвучаването, за което призна и самият изпълнител, като каза, че тази карма с микрофоните го преследва почти на всеки концерт. 

Всички несгоди обаче бяха забравени още с първите акорди на китарата на Влади, който откри изявата си с песента „Утре отново“, позната и от нашумял сериал.

След това изпълнителят покани на сцената своите колеги - Мирослав Иванов – китара, Борислав Бояджиев – барабани и перкусия, Венци Трифонов - духови инструменти и пиано, и Сашо Обретенов – бас китара. Самият Влади Ампов се изявяваше през цялото време не само като вокал, но и не спираше да свири на акустичната си китара или на пианото.

Купонът постепенно започна да набира енергия, тъй като още с второто парче Графа подкани публиката да стане на крака и да пее и танцува заедно с него. И такава остана обстановката до края на шоуто. Препълнената заса С.И.Л.А. не се укроти нито за миг, защото хитовете следваха един след друг, а неочакваните аранжименти на акустичните им версии звучаха невероятно. С въздействащите си текстове, оригиналната музика и сценография певецът държа на крака публиката повече от час и половина.

Музикалното преживяване беше гарнирано с флиртове и заигравки с публиката, и разказани от изпълнителя лични истории. 

Песен, създадена преди 25 години, привлече вниманието на слушателите. „Тя остана незабелязана през всички години, но й дадохме нов живот и предстои да излезе като сингъл през есента“, сподели певецът. Текстът на "Грях" е на баща му - Кирил Ампов, който също беше в залата и беше възнаграден с бурни аплодисменти.

След три биса и последното си изпълнение, певецът покани публиката на лична среща за автографи в единия край на залата, а почитателите не го пуснаха още дълго време да се прибере.

Следващите акустични концерти на Графа са в Бургас на 16 юни, Варна – 15 юли и Русе – 16 септември.

Снимки: Валентина Биларева

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?