Графа идва на Античния с концерта "Ти грееш"

Дойде дългоочакваният летен концерт на Влади Ампов - Графа в Пловдив. Той ще се състои тази вечер от 20:30 часа на Античния театър. Изпълнителят на едни от най-популярните български песни е известен с успешните си гигове, които оставят незабравими емоции у феновете му.

Годината за Графа започна с очакването за първия му концерт на стадион „Българска армия“. Covid-19 обаче промени графика на целия свят, включително и плановете на екипа на изпълнителя за концерта. В началото на юни Графа и музикалната компания "Монте Мюзик" обявиха, че адаптират концертната си програма, за да гарантират сигурността на зрителите.Така се появи и лятното турне, което обхвана София, Велико Търново, Варна, Пловдив и Бургас.

Поредицата от концерти на открито на Графа е обединена от слогана „Ти грееш“. Това е името на новия сингъл на изпълнителя, който той композира в месеците на изолация. Песента и видеото разказват с усмивка за истински важните неща в живота, които ни дават смисъл и надежда, въпреки трудните моменти. За да запълнят пролуките в седалките и за да повишат настроението на публиката, организаторите ще поставят "греещите човечета" в реален размер. Няма как да ги пропуснете, личат си отдалече. Може да танцувате с тях, може да се снимате с тях. На входовете на Античния театър ще се предлагат шапки и тениски, щамповани с греещите човечета.

Това е третият концерт на Графа на Античен театър Пловдив, а последният, през 2018 година, се превърна и във видео.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?