Госпожа Опера гостува на децата в парк „Белите брези”

На открита сцена децата в район „Южен” ще могат да гледат адаптираната за деца опера на Моцарт „Вълшебната флейта”. Детският музикален фестивал ще се проведе в парк „Белите брези” на 18 юли 2020 от 11 часа.

В рамките на един час сладкодумната "Госпожа Опера" представя вълшебната история за младия влюбен принц, за една красива принцеса, за един ловец на птички, за една зла Кралица на нощта и за един добър магьосник. Играят солистите на Опера Пловдив: Марк Фаулър, Евгений Арабаджиев, Ива Ананиева, Тодорка Митковска, със специалното участие на Арина Христова.

Преди спектакъла, децата от публиката ще имат възможност да се включат в урок по актьорско майсторство заедно с децата от Академията на Госпожа Опера и техния преподавател Даниел Русев. 

Опера Пловдив тук ще се представи като партньор на район „Южен“. „Вълшебната флейта“ е една една от най-известните опери от Моцарт. Неин режисьор е Росица Костова, а художник - Николина Костова-Богданова, акомпанимент - Рита Дечкова Дечева. Представлението е подходящо за деца от 3 до 14 години.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще има ли ротация на кабинета или отиваме на избори?