Следвайте ни

И Мила Роберт се включва с онлайн концерт

Гледаме я довечера от 20 часа

viber icon

Поредицата с онлайн изпълнения на живо на родни творчески натури продължава с пълна сила и през Страстната седмица. Днес от 20:00 часа можем да се разведрим с концерт на щурата и свежа БГ изпълнителка Мила Роберт. Той е част от от поредицата на JENG studio и Perfect records в подкрепа на българската музика - Music is Life. Мила печели публиката най-вече с непринуденото си сценично поведение и с актьорските си данни. Един от основните елементи в клиповете <210> е хуморът и алтернативният стил.

В концерта, освен Мила, участие ще вземат Явор Карагитлиев, Жоро Пеев и Кирил Хаджиев - Тино, който напоследък често пее с певицата. Лайвстриймът може да се гледа на Фейсбук страницата на JENG studio. Той е напълно безплатен, но всеки може да подкрепи изпълнителите, като закупи виртуален билет на платформата URBO. 

Събитието е част от инициативата "Спаси културата" чрез online show time, имаща за цел да подкрепи независимите артисти в България да продължават да творят. Инициативата е насочена и към нас - зрителите, за да преодолеем страха и негативните емоции от COVID-19 по-лесно, както и да не губим основна връзка с родната култура.

До този момент към поредицата на URBO се включиха много именити артисти, сред които група П.И.Ф, група "Сигнал", комикът Николай Станоев, Орлин Павлов, Виктория, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Михаела Филева и други. А още много предстоят. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

С китарата по пачата

С китарата по пачата

14.04.2020 | 09:57

Ами къде другаде...! (Хора, които не могат да възпитават деца, да не създават такива.!)

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?