46

Гледаме любовта на римлянин и амазонка на 24 кв. метра LED екран

Мюзикхолен театър Пловдив ви кани да се потопите в магията на "Прераждане" на 6 февруари от 12 часа в Дом на културата „Борис Христов“. 

„Ще ви разкажем за любовта между амазонка и римлянин, които се прераждат през вековете, в опити да изживеят живота си заедно. Преминавайки през няколко прераждания, те достигат до нашето съвремие, в което най-накрая намират начина да бъдат заедно, без да бъде погубен техният живот“, разказва Николай Серафимов, ръководител на Мюзикхолен театър Пловдив.

Очаква ви зрелищно представление с над 30 участници, 17 танца, динамична хореография и осветление. В спектакъла има 8 на 3 метра LED екран. 

В продължение на един час и четиридесет минути ще проследите една приказно-фантастична история, наситена с драматични моменти, епична музика, светкавични промени на сцени, разнообразие от танцови стилове и символика, неочаквани обрати и визуални ефекти.

„Прераждане“ е със специалното участие на Диан Райчев, Гергана Райчева, Василена Караманлиева, Стефан Лозанов, Васил Караманлиев. Хореографията, сценарият и мултимедията са дело на Николай Серафимов, режисьор - Васил Караманлиев.

На 6 февруари в залата ще присъства комисия от Награда "ИКАР" с цел номинация на спектакъла „Прераждане“ за тазгодишните награди. 

Повече за събитията под тепетата днес и в следващите дни четете в "Марица" Справочник.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Живко

Живко

19.01.2022 | 15:03

Вилнеещ кич.

Отговори
0 0
Мимето

Мимето

18.01.2022 | 19:34

Римлянин и амазонка!...Всички професори по история и митология се обръщат в гробовете си от тази тъпотия.

Отговори
0 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?