3906

Филм за Тома Спространов открива София Филм Фест в Пловдив

Филм за легендата Тома Спространов открива София Филм Фест в Пловдив„Пулсиращи тепета“ – филмът на сценаристите и режисьори Тодор Башиянов и Тодор Карагяуров за емблематичният музикален радиоводещ Тома Спространов ще открие тазгодишния София Филм Фест в Пловдив. 

 

 

С неговите плочи и глас са израснали поколения българи! На 80 години Тома Спространов съвсем доскоро водеше популярното си радио предаване и държи рекорд за най-дълго практикуващ радиоводещ в българския ефир. Паралелно с това посещава фестивали в търсене на актуалните съвременни банди. И тогава идва неочакваното предизвикателство! Тома заедно с плочите си се изправя пред своята публика. Този път не по радиото, а лице в лице, на живо. Насред любимия му Пловдив в Капана го очакват с нетърпение меломани от четири поколения. 

София Филм Фест в ПЛОВДИВ ще се проведе от 15-ти до 31-ви март 2024 г. в LUCKY Дом на киното. Фестивалът ще продължи цели 17 дни. Ще бъдат показани 27 филма -едни от най-значимите постижения на съвременното световно кино през последната година. 

Събитието се провежда с подкрепата на Община Пловдив. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Очаквам с нетърпение

Очаквам с нетърпение

26.02.2024 | 23:39

следващия филм за дейността му като агент на ДС. Тоя нещастник продаде не само роднини и приятели, но и целия Пловдив. Голям срам!

Отговори
6 2

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?