Следвайте ни

Филип Киркоров: Пловдив е сред най-красивите градове в света

Кралят на руската поп музика хвърли в екстаз публиката в Колодрума

viber icon

„Пловдив е един от най-красивите градове на света. За мен е голямо щастие да пея тук“. Това каза кралят на руската поп музика Филип Киркоров в разгара на концерта си под тетепата в понеделник вечерта. Думите му предизвикаха взрив от овации в пълната зала Колодрума.

Роденият във Варна певец изнесе грандиозно тричасово шоу, на което пред очите на публиката се смениха 5 000 сценични костюма и над 30 хореографии.

„Я+R” #Цвет Настроения" е дело на режисьорите на Цирк дьо Солей Франко Драгоне и Павел Брюно. Какви ли не феерични същества присъстваха в спектакъла – балет от извънземни, сюрреалистичн фигури, излезли от картините на Салвадор Дали, киберпънк хореографии, танцуващи пеперуди, гледки от парижките шантани, та дори и прочутите кукери от Югозападна България, известни като бабугери.

Балетът с над 80 танцьори надмина себе си и с бляскавото си представяне остави на втори план музиката и певческия талант на Киркоров. Той призна, че изнася турнета във втората си родина – България, на всеки две години. Винаги идва тук, за да зареди батериите си. И веднага след руската премиера на „Я+R” #Цвет Настроения" е дошъл на турне у нас.

В средата на  концерта той направи тур сред зрителите и бе затрупан от десетки букети и и прегръдки от горещата пловдивска публика.

Филип Киркоров изпя най-големите си хитове, така и най-новите песни, счупили рекордите на руските радио и You Tube класации, като "Цвет настроения синий", "Цвет настроения черный", "Ибица" и много други.

Като специален комплимент към родните фенове той изпълни на български класическия шлагер „Незабрава“, както и любимата си песен „Телефонна любов“. Заедно с това той отдаде почит на големия композитор Тончо Русев, който му е подал ръка в началото на звездната му кариера в Русия и по света.

Снимки и видео: Костадин Аршинков

Руслан Йорданов

Руслан Йорданов

Журналист - екип "Култура"

Руслан Йорданов е културен и политически репортер. Магистър по журналистика от СУ „Св. Кл. Охридски“. Носител на награди за журналистика „Черноризец Храбър“ (2010 г.) и „Пловдив“ (2017 г.).   Още

Коментари (3)

go6o

11.06.2019 | 23:11

ГОШО 06.06.2019 | 7:57 НЕ КУПУВАЙТЕ В КАМЕНИЦА ХИЛ...ЗЕМЯТА Е ОТРОВЕНА ОТ БИВШИЯ ЗАВОД...НИКОЙ НЕ ПОИСКА И НЕ НАПРАВИ НЕОБХОДИМАТА ЕКСПЕРТИЗА ПРИ ПРОМЯНАТА НА ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО...ОТРОВАТА ОТ БИВШИЯ Е ПРОНИКНАЛА ДЪЛБОКО И АКО ЖИВЕЕШ ТАМ СИ ОБРЕЧЕН...

Отговори
2 2

До Така е

11.06.2019 | 17:13

Ко каза,ко ????

Отговори
3 1

Така е

11.06.2019 | 16:18

Филип Киркоров е сред най-големите в музиката - пошегува се и Пловдивя

Отговори
2 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?