Следвайте ни

"Explore Bulgaria" пуска 6 серии за Пловдив

Блогърът Драго Симеонов ще покаже култови и забравени места под тепетата

viber icon

Европейската столица на културата Пловдив ще е мястото, където ще бъде сниман тазгодишният сезон на „Explore Bulgaria“. Блогърът Драго Симеонов ще го води за втори път. В шест епизода ще бъдат показани най-красивите места на Пловдив. В предишните си сезони проектът ни отведе в София, Родопите, езера и пещери. Този път голямото пътешествие е в Пловдив.

Новият сезон следва рамката, установена в предходния - на градска експедиция из един пълен с археологически, архитектурни, културни, съвременни и позабравени изненади град.

Петото издание ще включва шест епизода, посветени на приключенията на екипа и водещия, в търсене на уникални истории и истини за Пловдив.

Популярният български журналист и блогър Драго Симеонов влиза в ролята на водещ и наш гид за втора поредна година. За да опознае по-добре духа и същината на Пловдив, водещият се среща с експерти и местни жители, които ще го отведат до интересни локации и ще споделят малко познати истории и факти за миналото и природата на този древен, богат на култура и емоции град. 

„През годините „Explore Bulgaria“ се превърна в емблематична поредица за канала. И тази година имаме възможност да представим Пловдив на нашата любознателна аудитория по един нов и неочакван начин.“ каза Красимир Николов, старши вицепрезидент на FOX Networks Group за Централна и Източна Европа.

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?