3906

Евгени Генчев и VICTORIA пристигат в Пловдив с разтърсващ концерт и фен среща

Един от най-желаните ергени и виртуозен пианист Евгени Генчев и VICTORIA, българската звезда на международната музикална сцена, пристигат под тепетата с феноменална изненада за своите почитатели. На 18 май от 19 часа почитателите на хубавата музика ще имат възможност да се потопят в магията, която са способни да сътворят Евгени и Виктория не къде да, а в Драматичен театър - Пловдив.

Специално за пловдивчани талантливите музиканти ще изнесат вълшебен концерт, който гарантирано ще отведе публиката на емоционално пътешествие през вечните и добре познати хитове, възпроизведени през нов, интимен съпровод на пиано и глас. 

Освен под тепетата Евгени и Виктория ще омагьосат с таланта си и столицата на 1 юни. 

Освен двата ексклузивни концерта, феновете ще имат възможност да се срещнат с двамата артисти на специално организирана фен среща, където ще могат да се запознаят с тях и да споделят своите впечатления.

Билети за концерта можете да закупите онлайн в цялата мрежа на Ивентим или на каса МаскАрт в ДК „Борис Христов“, Билетен център пред Община Пловдив, в Туристически информационен център на пл. Римски стадион, каса на Античен театър.

 

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?