Енчо Керязов приключи артистичната си кариера с бляскаво шоу в Пловдив ВИДЕО

Енчо Керязов приключи артистичната си кариера с бляскаво шоу, на което присъства президентът Румен Радев, придружен от съпругата си Десислава Радева. Спектакълът откриха гвардейците и техният оркестър, които изправиха публиката на крака. 

И минути след това хората онемяха от уменията на художника Денис Дитинюк, който рисуваше върху две платна. Само за броени минути той успя първо да изобрази картина на атлетичен човек в цял ръст, а след това я превърна в портрет на Фреди Меркюри. Докато Дитинюк твореше, хеви метъл солистът на Софийската филхармония Георги Пеев, разхождайки се между публиката, пееше The Show Must Go On на Queen. 

Изведнъж, като с магическа пръчка, спектакълът се пренесе високо над сцената.На 24 метра над нея и без обезопасително средство се появи Фреди Нок, който има 22 рекорда за книгата на Гинес, Той премина трасето от единия до другия край на Античния театър ходейки по опъната тел. Именно той под звуците на зарята закри шоуто - Нок караше колело по опънатата тел.

Смразяващото дъха изпълнение беше последвано от най-пластичния човек на земята Александър Батуев, който си играеше както си поиска със своето тяло, а накрая влезе и в куфар. Шоуто на Керязов показа и светещ великан, носещ името Дундо. За доброто настроение се грижеше и носителя на най-високи отличия в областта на цирковото изкуство-звездния клоун  Хуш ма Хуш. А най-честият му лаф беше "капут". 

 

Енчо Керязов, който приключи артистичната си кариера с поклон към българската публика, заяви, че не е тъжен, защото има много талантливи деца и заради тях светът е пълен с надежда. Тази "Нощ на звездите" не приключва, каза Енчо Керязов и покани, и аплодира всички талантливи деца нормирани през годините от неговата фондация на сцената. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?