4232

Една легенда се завръща в Пловдив: Smokiе ще пеят в Летния театър

10 години след изключителното шоу през 2014 г. легендарната рок банда Smokie се завръща отново в Пловдив на 28 юни в Летен театър Пловдив

Това е група, която има разпродадени турнета и достига рекордни продажби през цели четири десетилетия - 70-те, 80-те, 90-те и днес. 

Песни като If You Think You Know How To Love Me, Don’t Play Your Rock’n’Roll To Me, It’s Your Life и Oh Carol (всички в топ 10) се превръщат във вечни хитове за радиостанциите и дават старт на тяхната световна слава.

След като натрупват продажби от над 30 милиона копия по света, Smokie записват Wild Horses, албум, реализиран в Нешвил през 1997 г., който струва на групата четвърт милион паунда. С този ход Smokie си гарантират достъп и до кънтри радиото в САЩ, където колекциите им с хитове продължават да намират готов пазар. 

Smokie продължават да бъдат една от най-успешните групи в света. Световните промени, както и опустошителната новина за кончината на Тери Ътли налагат днешния състав на бандата да се промени и доразвие. С добавянето на Пийт Линкълн, от The Sweet, на      вокали и ритъм китара, и Люк Булард , син на Мартин Булард, влизащ на мястото на Тери на баса и беквокалите, наследството на Smokie, положено от Тери, е живо и днес.

Съставът на Smokies е: - Стив Пинел барабани, Мик Макконъл китара и бек вокал, Пийт Линкълн водещи вокали и ритъм китара, Мартин Булард клавири и Люк Булард на бас китара и бек вокали

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Тези са направо динозаври

Тези са направо динозаври

22.02.2024 | 21:21

Легенди са за тези който саги слушали някога преди години през 20 век даже са участвали в новогодишна програма . За любителите на стара сладникава музика стават.

Отговори
2 0
намръщенЪ

намръщенЪ

26.02.2024 | 15:15

Така е. За любителите на метъла, тези не стават и за предястие, но все пак са добри

Отговори
0 0
retrte

retrte

22.02.2024 | 18:56

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим---- https://da.gd/menx

Отговори
0 2

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?