Следвайте ни

Две пловдивски красавици обслужват самолет на Air France пред Дома на културата

viber icon

Атракцията с 3D модел на салона отбелязва 30-годишнината на старта на Алианс Франсез в Пловдив

Част от салона на френски пътнически самолет на компанията „Air France” ще бъде поставен пред Дома на културата „Борис Христов” за празниците за 30-годишнината на старта на Алианс Франсез в Пловдив.

Те ще започнат на 21 юни и ще продължат до 26-и. Откриването на Френската седмица започва в 11.30 ч. пред Дома на културата. Тя предхожда и анонсира 18-тия фестивал „Златен ключ”.

3D модел на салон на пътнически самолет не е показван никога досега у нас. Атракцията е без аналог.

За нея две пловдивски красавици ще облекат костюмите на стюардеси на легендарната авиокомпания.

„Те са дело на дизайнера Кристиян Лакроа и спазват всяка подробност от тях. Момичетата ще въвеждат гостите в салона на самолета”, каза директорът на „Алианс Франсез Пловдив” Фани Брадинска. 

Костюм за френска стюардеса на Кристиян Лакроа

Всеки ще може да си направи снимка или селфи в кабината със стюардесите.

За юбилея на Алианс Франсез е поканен и неговият първи пловдивски директор Жан-Никола Льофийол, който живее в Истанбул от години.  

Френската седмица се провежда в цял свят. Докато тя тече, на голям екран в Париж се показват градовете, които празнуват френския език. Така парижани ще видят и видео от град Пловдив. 

С Френската седмица от 21 до 26 юни, ще отбележим и 30 години от първото честване на „Празника на Музиката” в Пловдив. Ще има томболи, игри и изненади. 

Участието предвижда на лотариен принцип в края на седмицата да се изтегли победителя в играта, който ще спечели ваучер за вечеря за двама в известен ресторант в Пловдив. 

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?