Следвайте ни

Драмата посреща с червен килим и шампанско на новата си премиера

Мирослава Кацарова ще подари доза джаз на зрителите преди представлението

viber icon

Най-новото заглавие на Драматичен театър-Пловдив „Експрес „ХХ век“ от Кен Лудвиг ни среща с бродуейския режисьор Оскар Джеф (Добрин Досев) и американската кинозвезда Лили Гарланд (Маргита Гошева). И както подобава на славата и положението на двамата герои, премиерата на тази популярна бродуейска комедия ще бъде отбелязана в Пловдив с червен килим и шампанско за зрителите.

Събитието ще се състои на 5 март от 18:30 часа в Голямата зала на Драматичен театър-Пловдив. На звездната гара между 18:30 и 19:00 часа ви очаква и джаз дивата Мирослава Кацарова.

Качете се на експреса, в чиито купета освен Оскар и Лили ще срещнете още: неустоима секретарка, наквасен ирландец, любовник на изпитателен срок, стреснат шафнер, конкурентен продуцент, немец от самодейна трупа, пророк-милионер, прелюбодеец под прикритие, сексапилно изкушение и влуден началник-влак.

„Експрес „ХХ век“ е комедия на ситуациите, усмивка над нравите, златен блян от зората на киното, смях до сълзи, сълзи от смях. Режисьор е Венцислав Асенов, а в останалите роли влизат актьорите Боряна Братоева, Тодор Дърлянов, Димитър Банчев, Красимир Василев, Стилиян Стоянов, Петър Тосков, Патриция Пъндева, Александър Евгениев, Ивайло Христов, Венелин Методиев.

Снимка на корицата: Паулина Гегова

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

MOPU

02.03.2020 | 18:26

Здравейте, това е да информирам широката общественост, че Жозе Луис, заемодател на частен заем, отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от финансова помощ. 5000 евро до 100,00 евро Ние предоставяме заеми под 2% лихва за физически лица, фирми и компании по ясен и разбираем начин и условие. свържете се с нас днес по имейл на ([email protected]) или ([email protected])

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?