Следвайте ни

Драго Чая и Дани Марков показват hi-tech естрада в Пловдив

viber icon

С огромна видео стена с площ 20 квадратни метра и последен модел прожектори младият естраден изпълнител Йордан Марков и групата „Стефан Диомов и 5-те сезона” ще гостуват в Пловдив.

Символично завръщане на голямата сцена ще направи и водещият от БНТ Драгомир Драганов. „За мен това е библейско библейско - 7 години се занимавах с другата ми страст – цирка”, припомни Драганов.

Концертът „Да пеем заедно” ще е на 25 юни от 20 часа на лятно кино „Орфей”.

"Всичко тук е връх последен писък на технологиите – всяка от песните ще има специална визуализация, осветлението се прави за първи път у нас”, разказа певецът Йордан Марков.

Той ще изпълни песни от втория са самостоятелен албум „Силата на любовта”. С певците на сцената ще бъде и балетна трупа „Дежа вю”.

За естрадното шоу в Пловдив и в още 17 града в страната идва екип от 30 души. Той пътува със 7 коли, един камион и бус, натоварен с техника.

Легендарният композитор Стефан Диомов ще свири на сцената на бял роял. При последният си концерт в Плевен захвърлил бастуните и се качил да пее с останалите изпълнители.

Хората имат нужда от мелодични текстове със смислени послания. Навсякъде концертите ни показват това”, уверен е Драгомир Драганов.

За него Пловдив е специалният град, защото точно тук на концерт с Лили Иванова преди години, публиката го извикала на бис. /Марица.бг

 

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?