46

Документален филм за Шиниъд О’Конър и нов хит гледаме на София филм фест в Пловдив

Програмата на фестивала в четвъртък и петък включва две от най-чаканите заглавия, свързани с музика

Две музикални заглавия – документално и игрално – ни очакват в следващите два дни на София филм фест в Пловдив. В четвъртък от 18:30 часа може да гледаме документалният филм „Шиниъд О‘Конър: Nothing Compares за легендарната ирландска певица. Той e изключителен поглед към краткия момент на главоломно нарастващата слава и политически мотивирания срив на завладяващата ирландска певица. Филмът отива отвъд естетиката и споровете, за да изследва внимателно произхода на този обаятелен и откровен глас.

В петък от 18:30 часа предстои и дългоочакваното ново заглавие от любимия на кинолюбителите немски режисьор Фатих Акин. В „Рейнско злато“ ще разберем историята на Харат – за пътя му от гетото до върховете на класациите, който е колкото драматичен, толкова и предизвикателен. Новият филм на Фатих Акин е по мотиви на автобиографичния роман „Всичко или нищо“ на вероятно най-автентичния представител на немския гангста рап.

Билетите са на цена от 9 лева и 8 лева намалени за учащи и студенти. Пълната програма и билетите следете на kinolucky.com и на касите на LUCKY Дом на киното.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Надя Драганчева,Тутракан

Надя Драганчева,Тутракан

30.03.2023 | 13:58

Аз се казвам Надя Николова Драганчева и живея в гр.Тутракан 7600 на ул.Панайот Хитов 5,до старият пазар.Аз съм на 71 години и съм нимфоманка.Аз си търся млад любовник,до 50 годишен,да е военен,полицай и да е е плешив и красив.

Отговори
0 0

Анкета

Какво очаквате от кабинета „Денков-Габриел”