Следвайте ни

Доброто дело: Деца от Търговската събират пари за съученици

viber icon

Деца от Национална търговска гимназия помагат на съученици в неравностойно положение като организират мащабен концерт. Мероприятието ще се проведе на 26 юни ( сряда ) от 17:00 часа в двора на училището.

Програмата включва изпълнения на малките грации от балетната школа на Влада Парфенова и деца от "Stars Dance Center”. За настроението на публиката ще се погрижат изпълнителите Trapi boy, певец Ru$iЯ, рок група "Сидиез" и група Triple trouble. Два наши професионални ансамбъла за народни танци "Слав Бойкин" и "Дилянка" ще играят хоро, а народен дует с гайда Албена Гърбева и Йордан Топалов допълнително ще нажежат атмосферата. Поп-певците Антония Маркова- солист на Представителния ансамбъл на въоръжените сили, Красимир Аврамов и рапърът Мойсей ще се включат в концерта DJ ICE- Сергей Колев пък ще се погрижи за доброто настроение на публиката.

Книга с личния параф от рап изпълнителя Криско ще бъде един от предметите, за който ще се наддава по време на благотворителен търг. Той ще се проведе по време на концерта и е по инициатива на ученичка от НТГ Анастасия-Мария Тучева. Освен за тениска от група "Скандау", шал от изпълнителя V:RGO, слънчеви очила на Диона, диск с автограф от певицата Мария Илиева. желаещите ще могат да наддават и за картини на български творци-художника Ангел Пачаманов и младият талант-Венета Павлова. Пловдивската певица Весела Бонева няма да пее, но пък дарява своята картина за търга.

Към благородната кауза към този момент се присъедини и Николай Бухалов, който предостави фланелка с личен автограф.

Средствата, събрани на търга, ще бъдат дарени на деца в неравностойно положение от НТГ. Организаторите на проявата са Мишел Вангелова, Андреа Загорчева, Петя Йорданова, Елена Петрова, Николай Николов и Катя Кривчева от гимназията.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?