49

Джералдин Чаплин пропуска Пловдив заради проблем със здравето

Радина Кърджилова и Деян Донков представят новия филм „Анна“

Джералдин Чаплин няма да присъства на премиерата на филма "Лука" в Пловдив утре поради здравословен проблем. Тя вече е отпътувала от България, съобщиха от фестивала София филм фест. За прожекцията под тепетата ще дойде режисьорката Джесика Уудуърт. Самата Джералдин ще поздрави пловдивчани със специално видео обръщение.

Затова пък двама от най-любимите български актьори – Радина Кърджилова и Деян Донков, както и режисьорът на филма тази вечер „Анна“ Боримир Илков – Боно пристигат за среща с публиката на София филм фест в Пловдив. Прожекцията е от 18:30 часа, като тримата ще останат за разговор с публиката след края. „Анна“ разказва за смела, но самотна разследваща журналистка, която решава да забременее от донор. Неочаквано работата ѝ я отвежда в непозната среда. След сериозен житейски обрат, Анна взема най-трудното решение.

Късният филм тази вечер е носителят на голямата награда в Кан „Близо“ на режисьора Лукас Донт. Тринайсетгодишните Лео и Реми са най-добри приятели. През лятото те са неразделни, но началото на учебната година идва с нови социални проблеми, които поставят на изпитание тяхната интимна и привидно неразрушима връзка. Прожекцията е от 20:45 часа. Филмът е част от програма LUX и е с вход свободен.

„София филм фест в Пловдив“ е част от Културния календар и се провежда с подкрепата на Община Пловдив. Билетите са на цена от 9 лева и 8 лева намалени за учащи и студенти. Карта за 6 прожекции е 48 лева. Пълната програма и билетите очаквайте от петък на kinolucky.com и на касите на LUCKY Дом на киното.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?